Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /sata1/home/users/peremoga/www/www.ya-mama.org.ua/wp-content/themes/salient/functions.php on line 73
Цього року організація “Я-мама!” відсвяткувала своє 10-річчя | Благотворительная организация "Я – мама!"

Цього року організація “Я-мама!” відсвяткувала своє 10-річчя

Цього року організація “Я-мама!” відсвяткувала своє 10-річчя, з нагоди якого 28 серпня в Центрі для дітей, жінок та молоді “Я-мама!” відбувся День відкритих дверей.
10 років успішної діяльності! 10 років допомоги людям. 10 років досвіду, якими ми готові ділитися!
За ці роки було втілено в життя багато соціальних та культурних проєктів, реалізовано сотні ідей. Маємо 525 сімей під опікою,а це більше ніж 2000 людей.
Розпочалося наше Свято з теплих слів засновниці організації Боровської Наталі про те, як все починалося, про любов до ближнього, про вдячність кожному, хто є частиною великої справи та потужної команди.
А далі – дуже приємні привітання від Друзів, Партнерів та Спонсорів – тих, хто приймав участь у наших благодійних та громадських проєктах та заходах, особливі слова подяки від наших мам та наших діток! Ми і співали, і танцювали, зкуштували святковий торт!
Натхненням свята стала фотовиставка «Мистецтво перевтілення» мами Зої Гаврилюк, адже мрії повинні збуватися! Мама, яка виховує дитину з інвалідністю. Вважає, що для справи серця не має перешкод.
Під час офіційної частини заходу можна було ознайомитися з основними напрямками роботи «Я-мама!» з інформаційних постерів, а також поспілкуватися з тими, хто є безпосередніми їх учасниками.
Найуспішнішими проектами вважаємо: Фестиваль Мистецтво Без Меж, МАМАФЕСТ, Фестиваль Люди з необмеженими можливостями, театральний тур «Малеча та поліція», “Жіночність без кордонів”, “Інклюзивний клуб для молоді з інвалідністю «Friends», пікніки для сімей, що виховують дітей з інвалідністю, індивідуальні та групові заняття, тренінги, семінари, майстер класи. Щорічно висвітлюємо новий напрямок соціальної реклами: піднімаємо питання цінності сімейних відносин, виховання дітей, здорового способу життя, розвиток потенціалу молоді, толерантності в суспільстві.

Leave a Reply

Ваш электронный адрес не будет опубликован.

СТАНЬ ЧАСТЬЮ БЛАГОРОДНОГО И ОЧЕНЬ НУЖНОГО ДЕЛА! Пожертвовать