Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /sata1/home/users/peremoga/www/www.ya-mama.org.ua/wp-content/themes/salient/functions.php on line 73
Веронічка – справжній боєць! Потребує допомоги!!! | Благотворительная организация "Я – мама!"

Веронічка – справжній боєць! Потребує допомоги!!!

Вероніка Галицька

На реабілітацію потрібно зібрати 37010,00 грн.

Веронічка – боєць. Її Батьки – герої. Вони з народження не припиняють боротися за свою дитину. Тому що потрібно встигнути! У дівчинки гіперкінетична форма ДЦП. Вона дуже старається сидіти самостійно. Але поки не може. Як і ходити. У батьків кілька вирішальних років, коли необхідно продовжувати працювати, боротися за здоров’я і якість життя їх крихітки.

Пройдено багато курсів реабілітації в Житомирі, Львові, Вінниці, Борисполі, Трускавці та Одесі. Після 3-х курсів Томатіс у Києві фахівці помічають дуже активний стрибок у розвитку! Дівчинка ефективно працює з логопедом, намагається все повторювати. У Вероніки з’явилася мова, покращилася моторика рук.
Є ще один шанс. Методика професора Сандокова, яка дозволяє позбутися гіперкінезів і бути самостійною – сидіти, ходити. Потрібно їхати до Харкова, в реабілітаційний центр “Росток життя”. Мама дуже радіє, що знайшла цю методику. Адже невролог говорить про тенденцію зниження гіперкінезів у Вероніки. І цей курс дуже вчасний. Проте коштів у сім’ї вже немає. Тривале безперервне лікування Вероніки дає про себе знати.

Успіхи вже є! Не втратити б час.

ПІБ: Галицька Вероніка Сергііїна, 25.07.2015 р.

Місто: Коростень, Житомирська обл.

Діагноз: ДЦП, гіперкінетична форма із стійкими важкими руховими і трофічними порушеннями, затримка мовленнєвого розвитку

Внести благодійний внесок можна зробити за посиланням:

https://ubb.org.ua/uk/project/6244/?fbclid=IwAR3GWr-VSzYEOc3Foo0QzU74CGvx03cB_Vr1d5W0-4VaizDm10tISfpBd4o#

Leave a Reply

Ваш электронный адрес не будет опубликован.

СТАНЬ ЧАСТЬЮ БЛАГОРОДНОГО И ОЧЕНЬ НУЖНОГО ДЕЛА! Пожертвовать