Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /sata1/home/users/peremoga/www/www.ya-mama.org.ua/wp-content/themes/salient/functions.php on line 73
Презентация общественного проекта “Школа волонтеров Житомира” | Благотворительная организация "Я – мама!"

Презентация общественного проекта “Школа волонтеров Житомира”

17 квітня відбулась презентація громадського проекту «Школа волонтерів Житомира».
Одним з важливих етапів розвитку сучасного суспільства є активна позиція громадян і бажання брати участь в житті соціуму. Саме тому волонтерський рух з кожним роком стає все масштабнішим і значущим.
Ідея створення проекту «Школа волонтерів» і координаційного центру належить волонтерам ГО «Я-мама!». За словами представників ініціативної групи Ірини Білоус та Олени Маскулової цей проект «визрівав» і готувався протягом п’яти років.
На запрошення взяти участь в презентації проекту «Школа волонтерів» відгукнулися представники 20 громадських і соціальних організацій, благодійних фондів, спеціалізованих навчальних закладів, спортивних клубів, релігійних об’єднань.
В ході зустрічі були представлені завдання проекту, цілі та шляхи його реалізації. Основними напрямками діяльності Школи стануть навчання організацій та волонтерів, створення банку добровольців, допомога в реалізації волонтерських програм, координаційна діяльність. В процесі обговорення учасники ділилися своїми досвідом і ідеями. Результатом зустрічі стало одностайне схвалення і підтвердження актуальності цього проекту.
Представник Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Сікайло Людмила Михайлівна схвалила ініціативу створення «Школа волонтерів» і розповіла про можливі шляхи взаємодії міської влади та громадських організацій Житомира.
Для інформування учасників зустрічі про розвиток проекту і для подальшої комунікації б
уде створена група на сторінці Facebook, приєднатися до якої зможуть всі бажаючі стати учасниками проекту «Школа Волонтерів Житомира».

Leave a Reply

Ваш электронный адрес не будет опубликован.

СТАНЬ ЧАСТЬЮ БЛАГОРОДНОГО И ОЧЕНЬ НУЖНОГО ДЕЛА! Пожертвовать