Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /sata1/home/users/peremoga/www/www.ya-mama.org.ua/wp-content/themes/salient/functions.php on line 73
Женя зможе малювати! | Благотворительная организация "Я – мама!"

Женя зможе малювати!

Стартував проект «Женя зможе малювати!». Здійснює цей проект ГО «Я-мама!» разом з Українською Біржею Благодійності .
Талановитому підліткові, який захоплюється живописом і відвідує художню школу потрібна наша з вами допомога. Після родової травми Євгенові Московенко паралізувало ліву руку, хлопець переніс 2 операції. Зараз, аби уникнути третьої, потрібно пройти курс нейрофізіологічної реабілітації. Потрібно зібрати 13 394 грн. Таких грошей у мами Євгена немає.
Незважаючи на хворобу у свої 16 років Євген має неабиякі творчі здібності, захоплюється живописом, скульптурою, відвідував гурток малювання та писанкарства. Зараз навчається у 4 класі міської художньої школи.
Найзаповітніша мрія мами – бачити свого сина Євгена здоровим. Вона впевнена, що лікування допоможе стати йому щасливою життєрадісною людиною, розвивати свій талант, бути успішним, дарувати людям радість. Він був неодноразово нагороджений дипломами, грамотами, подяками міського та обласного рівня, брав участь у виставках, був переможцем обласного конкурсу творчості “Повір у себе і в тебе повірять інші”. Є стипендіатом Дитячого фонду України. Захоплюється комп’ютерними технологіями, пов’язує свою майбутню професію з художньою творчістю, комп’ютерною графікою. Але хвороба затьмарює весь позитив життя, радість творчості, тому що постійно нагадує про себе.
Мама у відчаї, час спливає та не може допомогти талановитій , але хворій дитині. Їм вкрай необхідно пройти курс лікування в клініці відновного лікування у м. Трускавець. Мама Євгена вірить, що спільними зусиллями можна зробити дитяче життя здоровим та щасливим!.
На сьогоднішній день залишилось зібрати 11 965 грн.

Детальна інформація: https://ubb.org.ua/uk/project/590/

Leave a Reply

Ваш электронный адрес не будет опубликован.

СТАНЬ ЧАСТЬЮ БЛАГОРОДНОГО И ОЧЕНЬ НУЖНОГО ДЕЛА! Пожертвовать