Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /sata1/home/users/peremoga/www/www.ya-mama.org.ua/wp-content/themes/salient/functions.php on line 73
28 грудня відбулось останнє в 2012 році засідання команди ГО «Я-мама!» | Благотворительная организация "Я – мама!"

28 грудня відбулось останнє в 2012 році засідання команди ГО «Я-мама!»

На засіданні було підбито підсумки року, що минає, та озвучено пріоритетні напрямки роботи організації в новому, 2013 році. Також обговорювався детальний план дій кожного члена команди та волонтера під час Різдвяного свята для 100 сімей, які виховують діток-інвалідів. Дата проведення заходу – 12 січня 2013 року, початок о 14 годині. Робота щодо пошуку меценатів та волонтерів, вибору та закупки подарунків, організації святкового столу для діток і їх батьків триває. Крім цього заступником голови ГО було озвучено, що різдвяний подарунок від кінотеатру «Україна» у вигляді безкоштовного перегляду 3D мультфільму, зможуть отримати не 100 дітей з багатодітних сімей, а більше 200. Дата та час проведення заходу будуть відомі після 3 січня 2013 року.
Кульмінацією святкових зборів команди стало визначення «Мами року». Всі члени команди одноголосно проголосували за Яну Вишневську, координатора проекти «Люби ближнього». ЇЇ щира душа подруги і сестри, величезне серце, сповнене любові і співчуття до оточуючих, бажання і вміння працювати 24 години на добу – не лишились поза увагою всіх членів команди, тому рішення було одностайним. Знаючи проблему, яка сталася у Яни з мобільним телефоном, було вирішено подарувати новий телефон від ГО «Я-мама!».

Leave a Reply

Ваш электронный адрес не будет опубликован.

СТАНЬ ЧАСТЬЮ БЛАГОРОДНОГО И ОЧЕНЬ НУЖНОГО ДЕЛА! Пожертвовать