Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /sata1/home/users/peremoga/www/www.ya-mama.org.ua/wp-content/themes/salient/functions.php on line 73
Створено Асоціацію благодійних організацій Житомирщини | Благотворительная организация "Я – мама!"

Створено Асоціацію благодійних організацій Житомирщини

У день шанування покровителя дітей Святого Миколая, відомого своїм милосердям та доброчинністю, представники житомирських благодійних організацій зібралися у стінах міської ради.
За круглим столом обговорювалися актуальні питання запобігання корупції, цільового надання допомоги та розподілу відповідальності у секторі благодійності.
На сьогодні волонтерство і філантропія в Україні стрімко набувають популярності. Проте іноді в деяких благодійних акціях і кампаніях, більше піару, ніж реальної допомоги. Це зменшує довіру і формує упереджене ставлення до доброчинності як такої.
З метою запобігання нецільовому розподілу пожертв та популяризації філантропії у житомирян представники благодійних організацій міста розробляли стратегію, як зробити роботу таких організацій максимально прозорою для громади.
За круглим столом було вирішено створити Асоціацію благодійних організацій Житомирщини, в складі якої планується сформувати координаційну раду, як орган перевірки звітності про використання пожертв.
Окрім того, громадською організацією “Я-мама!” було презентовано портал доброчинності ZADOBRO.IN.UA, на якому зібрана та систематизована інформація про тих, хто має особливі потреби (онкохворі, ДЦП, аутисти, сироти та ін.).
Функціонування благодійного порталу було схвалено представниками усіх благодійних організацій, присутніх на обговоренні. Тож формувати та наповнювати ресурс вирішили спільними зусиллями.
На засіданні були присутні наступні організації: БО «Фонд допомоги онкохворим дітям «Разом до життя», БО «Місія в Україну» «Всесвіт за майбутнє, молодіжна громадська організація «Арт-село», студія «Пластілін», чесько-українське підприємство ОТК «Україна», ГО «Центр соціально-психологічної підтримки та адаптації «Дотик», обласний благодійний фонд «Берегиня Полісся», ГО «Я-мама!».
Наразі першим кроком Асоціації є зібрання коштів для онкохворої дівчинки Дідик Ніни, яку терміново чекають на лікуванні в італійській клініці. Сума у 10 тис євро може подарувати дитині шанс на життя. Представники усіх благодійних організацій міста звертаються до небайдужих до дитячого болю громадян з проханням допомоги! Подаруйте малечі надію!
Телефон мами Дідик Віри Петрівни – 096-973-53-31
Реквізити:
262 012 332 138
ЕДРПОУ – 262 050 9664
МФО 380805 – Аваль

Також цю новину опубліковано тут:

http://zhitomir.info/news_117095.html

і тут:

http://www.1.zt.ua/news/misto/zhitomirska-onkohvora-divchinka-prosit-dopomogi.html

Leave a Reply

Ваш электронный адрес не будет опубликован.

СТАНЬ ЧАСТЬЮ БЛАГОРОДНОГО И ОЧЕНЬ НУЖНОГО ДЕЛА! Пожертвовать